Divendres, 17 De Agost De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

09/07/2018

LES PISCINES MUNICIPALS DE BELLPUIG PARTICIPEN EN EL 25è ANIVERSARI DE LA CAMPANYA MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE


Foto

El diumenge 8 de juliol durant tot el dia, les piscines municipals de Bellpuig participaven en la campanya “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”. Aquest any el “Mulla’t” celebrava la 25a edició.

Els banyistes tenien reservat dins laigua un espai on poder nedar en solidaritat amb la campanya, i a l'entrada del recinte hi trobaven una parada on es recollien donatius i es podia adquirir marxandatge del Mullat per a col·laborar.

Tots els articles que shi trobaven eren solidaris amb lesclerosi múltiple i estaven dissenyats per Javier Mariscal.

A Bellpuig, lAjuntament col·labora cada any el Mullat amb la participació de les Piscines Municipals.


Campanya Mullat per lEsclerosi Múltiple.

El Mullat per lEsclerosi Múltiple és lesdeveniment que més ha donat a conèixer lesclerosi múltiple.

El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que pateixen aquesta malaltia mullant-se en les piscines que participen a la campanya.

Cada any, el Mullat centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb lEsclerosi Múltiple.

Aquest any, el Mullat estava dedicat a lesclerosi múltiple infantil (entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes).

A Catalunya més de 600 piscines participen al Mullat per lesclerosi múltiple. En moltes sorganitzen activitats lúdiques i festives però totes tenen en comú el salt conjunt a laigua en el qual participen més de 100.000 persones.

Per celebrar els 25 anys, enguany el Mullat sobria al mar i omplia Catalunya dactivitats paral·leles perquè tothom es pogués mullar.

El cartell daquesta edició estava dissenyat per Javier Mariscal, tal com ho va fer fa 25 anys amb el primer cartell del Mullat.

Més informació de la campanya a: mullat.fem.es
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web