Divendres, 17 De Agost De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

02/07/2018

FESTA AQUÀTICA DEL PROGRAMA NEREU A LES PISCINES MUNICIPALS DE BELLPUIG


Foto

Avui diumenge 1 de juliol durant la tarda, a les piscines municipals de Bellpuig se celebrava la Festa Aquàtica del “Programa Nereu” que estava oberta tothom i hi havia activitats i inflables aquàtics per a petits i grans.

La Festa Aquàtica del Programa Nereu a Bellpuig, lorganitzava Programa Nereu, exercici físic i alimentació saludable amb el suport de lAjuntament de Bellpuig.

El programa Nereu, és una eina que lAssociació NEREU utilitza per produir i/o mantenir un canvi dhàbits dactivitat física i alimentació saludable a les famílies.

A Bellpuig es desenvolupa des de fa 7 anys i compta amb la col·laboració del Centre dAtenció Primària (CAP) de Bellpuig i de lAjuntament de Bellpuig.

Els tres fonaments sobre els quals treballa el programa són: leducació dhàbits, lalimentació saludable i lexercici físic.

LAssociació NEREU té com a missió la promoció dhàbits saludables per millorar la qualitat de vida, destacant la prevenció i el tractament del sedentarisme/sobrepès/obesitat a nivell nacional mitjançant diferents programes dactuació i diverses activitats.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web