Dilluns, 25 De Juny De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

09/04/2018

EL PIANISTA DE BELLPUIG ALBERT DEL VISO, OFEREIX UN CONCERT DE “PIANO ROMÀNTIC” AL TEATRE ARMENGOL


Foto

El dissabte 7 d’abril a dos quarts de 8 de la tarda, el pianista Bellpugenc Albert del Viso, va oferir el concert “El Piano Romàntic” al Teatre Armengol de Bellpuig.

Albert del Viso, va interpretar un repertori amb obres de compositors del romanticisme, que incloïa la Sonata D664 de Franz Schubert i una tria dels Nocturns de Frédéric Chopin.

Per acabar va obsequiar al públic amb lestrena duna composició pròpia, Aromes Bellpugencs, que conté melodies i sonoritats de la Festivitat de la Mare de Déu dels Dolors de Bellpuig.

El pianista, que també dirigeix lOrfeó Joventut de Bellpuig, havia tocat les obres daquest concert el passat més de març a lespai de concerts El Jardí dels Tarongers de Barcelona.

El concert El Piano Romàntic que oferia el pianista Albert del Viso, lorganitzava lOrfeó Joventut amb la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig.

Albert del Viso (Músic: pianista, director i docent).

Va iniciar la seva formació musical a Bellpuig. Posteriorment va estudiar al Conservatori de Música de Cervera on va rebre classes del pianista Santi Riu i va acabar els estudis professionals.

Acte seguit, va estudiar els estudis superiors de piano a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on l'ensenyà el pianista Jordi Camell.

La seva tasca professional va començar com a director de lOrfeó Joventut de Bellpuig, en diverses corals infantils i a l'Escola Municipal de Música de Bellpuig.

Durant anys ha tocat arreu del territori en diversos cicles i concerts amb un repertori que ha abraçat des del Barroc fins a la música del segle XX, amb un
profund interès per la música del romanticisme i la música de compositors catalans i espanyols.

Des de 2013 aprofundeix la seva formació amb la pianista i mestra Eulàlia Solé.

Actualment treballa el repertori per a piano i la música per a piano a quatre mans amb altres pianistes, fa concerts, dirigeix l'Orfeó Joventut de Bellpuig i és
professor de piano al Conservatori Professional de Música de València.

 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web