Dijous, 24 De Maig De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

05/03/2018

“CROS VILA DE BELLPUIG” AL CIRCUIT DE CATALUNYA DE MOTOCRÒS


Foto

Avui diumenge 4 de març durant el matí al Circuit de Catalunya de Motocròs de Montperler a Bellpuig,

hi ha tingut lloc el Cros Vila de Bellpuig amb la participació de prop de tres-cents atletes de diverses escoles i clubs d'atletisme de la província de Lleida.

Les curses han començat a les 10 del matí amb les categories obertes i juvenils i han continuat fins al migdia amb les de les categories cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, pàrvuls i llar dinfants.

En el transcurs de l'esdeveniment s'han realitzat dos tandes de lliuraments de trofeus que premiaven als primers, segons i tercers classificats de cada categoria i que han comptat amb la presència de la regidora dEsports, Sra. Anna Quesada, la regidora de Benestar Social, Sra. Cristina Burgueño i representants de les escoles i AMPA dels tres centres educatius de Bellpuig.

El Cros Vila de Bellpuig, és un cros històric de la comarca que sempre forma part de la temporada de crosos escolars a lUrgell. La prova compta amb una sòlida trajectòria i té la singularitat que se celebra dins el traçat dun circuit de motocròs que ha acollit proves internacionals com el de Bellpuig.

La competició lorganitzava lAjuntament de Bellpuig, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya (Consell Català de lesport), el Consell Esportiu de lUrgell, lAEE INS Lo Pla dUrgell, lAMPA de lescola Valeri Serra, lAMPA de lescola Vedruna i lAMPA de lINS Lo Pla dUrgell.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web