Divendres, 23 De Març De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

27/12/2017

DIMECRES OBRIRÀ EL "PARC DE NADAL DE BELLPUIG" AMB UNA RENOVADA I AMPLIADA OFERTA DE TALLERS I ACTIVITATS


Foto

El pròxim dimecres 27 de desembre, el Parc de Nadal de Bellpuig obrirà les seves portes a les 5 de la tarda.

El Parc de Nadal de Bellpuig estarà situat a linterior del pavelló poliesportiu, i obrirà els dies 27, 28, 29 de desembre de 2017 i el dia 2, 3 i 4 de gener de 2018, de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Enguany el Parc de Nadal lorganitzen conjuntament lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa i lAjuntament de Bellpuig, i es presenta amb una renovada oferta de tallers i activitats que sha incrementat respecte edicions anteriors.

Així, hi haurà uns tallers que s'oferiran cada dia (de maquillatge, de dibuixar i pintar, de globus dheli, de fer cucs de cartró, i de fer complements per a Photocall). Daltres tallers només s'oferiran uns dies concrets (consultar programació del Parc).

Entre els tallers denguany i com a novetat destacada, els dies 28 i 29 de desembre hi haurà un taller de cuina per a nens i nenes.

El dia 28 desembre hi tornarà a haver el taller de construcció dEstimaocells a càrrec del naturalista Eduard Viver. Els Estimaocells construïts es plantaran al Parc del convent.

El dia 3 de gener el Mag Galderic visitarà el Parc de Nadal per a recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags dOrient.(Aquest dia lentrada al Parc de Nadal serà gratuïta).

El dijous, 4 de gener de durant la tarda hi haurà una Disco Mòbil Infantil i es farà cagar el Tió. (Aquest dia lentrada al Parc de Nadal serà gratuïta).

Com és habitual, el recinte del Parc de Nadal tindrà unes àrees fixes on es podrà trobar un racó dedicat a la lectura, inflables, una zona darena, una zona per a pintar i una zona desports. Aquest any sha introduït dins el parc una zona daudiovisuals infantil.

Programació del Parc de Nadal de Bellpuig 2017-2018.

"    Dimecres, 27 de desembre de 2017.

Tallers del dia: Fer estrelles de Nadal, fer campanes per larbre de Nadal, disseny de punt de llibres.

"    Dijous, 28 de desembre de 2017.

Tallers del dia: Fer bloc de notes, de cuina, disseny de posa fotos.

Tota la tarda: Taller de construcció dEstimaocells a càrrec del naturalista Eduard Viver. (El taller invita a portar de casa i reciclar així, camises de màniga llarga, pantalons llargs i barrets per a fer lEstimaocells).

"    Divendres, 29 de desembre de 2017.

Tallers del dia: Fer Pare Noel d'arròs, de cuina,  fer barrets posa agulles.

"    Dimarts, 2 de gener de 2018.

Tallers del dia: De fils, fer fanalets de reis, fer un arbre de nadal amb fil.

"    Dimecres, 3 de gener de 2018. (Entrada gratuïta).

Durant la tarda: Arribada del Mag Galderic al Pavelló Poliesportiu, per a recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags dOrient.

"    Dijous, 4 de gener de 2018. (Entrada gratuïta).

A les 17.30 h: Actuació de la Disco Mòbil Infantil.

A les 18.30 h: Animació de tarda amb el Cagatió. (Durant lactuació els tallers estaran tancats).

El Parc de Nadal de Bellpuig, lorganitza lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa i lAjuntament de Bellpuig. El preu de lentrada és d1 ¬ per als menors de 16 anys i gratuïta per la resta dedats.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web