Dimarts, 20 De Febrer De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

27/11/2017

MÉS DE DOS-CENTS JUGADORS/ES ASSISTEIXEN A LA 3a TROBADA OBERTA DE BÀSQUET DE LA REPRESENTACIÓ TERRITORIAL DE LLEIDA DE LA TEMPORADA 2017-2018 A BELLPUIG


Foto

El poliesportiu de Bellpuig acollia durant avui diumenge 26 de novembre al matí, la 3a Trobada Oberta de la temporada 2017-2018 de la Representació Territorial de Lleida de Bàsquet,

que es duia a terme simultàniament a Serós, Tàrrega i Bellpuig.

A Bellpuig la trobada ha començat a les 9 del matí i acabava a la 1 del migdia, i ha comptat amb lassistència de 29 equips i més de dos-cents jugadors/es de les categories Babys, Escola i Premini, dentre els 5 i 8 anys, que jugaven partits en la modalitat 4x4. Els jugadors/es provenien dAgramunt, Andorra, Artesa de Segre, Mollerussa, la Seu dUrgell, Vallfogona de Balaguer, i Bellpuig.

A mig matí, tots els assistents a la trobada shan fet una foto conjunta, acompanyats dels tècnics, i dels membres de la Representació Territorial de Lleida de Bàsquet, del Club Bàsquet Bellpuig i de lajuntament que hi eren presents.

Les trobades obertes de bàsquet organitzades per la FCBQ, són una manera d'integrar en el món de l'esport els nens i nenes des de ben petits. Aquestes no són una activitat competitiva i resten obertes a totes les entitats que hi volguessin participar (clubs, col·legis, associacions, etc.)

El Club Bàsquet Bellpuig, és un club amb molta tradició en el Bàsquet Lleidatà que sempre ha estat present en competicions. El passat mes doctubre lentitat va presentar els 14 equips amb què compta aquesta temporada i que estan formats per més de 150 jugadors/es.

La 3a Trobada Oberta de la temporada 2017-2018 de la Representació Territorial de Lleida de Bàsquet, lorganitzava el Club Bàsquet Bellpuig i la Federació Territorial de Bàsquet de Lleida, amb la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig.

Clubs participants en la 3a trobada Oberta de Bàsquet Temporada 2017-2018 de la RT de Lleida.
Pavelló poliesportiu de Bellpuig.

Categoria BABYS.

CB BELLPUIG Fx
CENG ARTESA Mx "A"
SEDIS El Mos M

Categoria PREMINI.

BAC AGRAMUNT Fx
BC MORABANC AND "A" M
BC MORABANC ESCALDES M
Cal Marxant CEP VALLFOGONA F
Cal Marxant CEP VALLFOGONA M
CB BELLPUIG Mx 09
CB BELLVIS M
CB MOLLERUSSA F
CB MOLLERUSSA M
CENG ARTESA F
CENG ARTESA M
SEDIS Karting el Pla M
SEDIS Tarres Viatges F

Categoria ESCOLA.

BAC AGRAMUNT Fx
BC MORABANC AND "A" M
BC MORABANC AND "B" M
BC MORABANC ESCALES
CB BELLPUIG 10 Fx
CB BELLPUIG 11 Fx
CB MOLLERUSSA M
CENG ARTESA F "A"
CENG ARTESA F "B"
CENG ARTESA M
SEDIS El Mos F
SEDIS El Mos M "A"
SEDIS El Mos M "B"Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web