Dissabte, 20 De Gener De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

13/11/2017

PRIMER DIA D’OBERTURA DE LA “6a FIRA-FESTA DE LA CONSERVA I PRODUCTE DE PROXIMITAT” DE BELLPUIG


Foto

Avui dissabte a les cinc de la tarda al pavelló poliesportiu de Bellpuig, ha obert les portes, la 6a edició de la Fira-Festa de la Conserva i Producte de proximitat de Bellpuig.

Lacte dinauguració que estava previst per aquesta mateixa hora, sha anul·lat com a resposta a la convulsa situació política que sestà visquen a Catalunya.

Amb el lema Conservat, la sisena edició de la fira vol posar en relleu les qualitats i beneficis que aporta el consum de la Conserva i el producte de proximitat, així com la importància de fer activitat física, com a via per gaudir de bona salut.

Dins loferta de tallers i xerrades que hi ha a la fira aquest any, en destaca per la popularitat del conferenciant, la del PsicoNeuroImmunòleg (PNI),  divulgador científic i fisioterapeuta, conegut per la seva constant aparició en ràdios i televisions, Xevi Verdaguer, que parlava de la Salut emocional: Les claus del segon cervell i lalimentació.

Entre les novetats d'enguany, avui dissabte al matí, shavia organitzat una visita guiada gratuïta al mausoleu de Ramon Folch de Cardona i al Convent de Sant Bartomeu.

Tot el cap de setmana de la Fira, es podrà visitar la cúpula de Gustum: un espaí on s'hi projecten continguts audiovisuals immersius amb l'objectiu de fer pedagogia del valor que té el producte agroalimentari produït a les zones rurals.

El diumenge al matí, s'introduirà per primer cop a la fira, la pràctica de lactivitat esportiva, amb loferiment de classes dirigies de Cicló Indoor i K-Strecht.

També diumenge, al migdia es lliurarà per primer cop al certamen, el Premi a la millor conserva o melmelada 2017.

La 6a Fira-Festa de la Conserva i de productes de proximitat de Bellpuig, compta amb una seixantena dexpositors entre els quals hi ha productors tant de conserva dolça com salada, i de altres productes alimentaris de proximitat. Així com tallers de cuina per infants i adults, degustacions, demostracions culinàries i xerrades.

Ubicada a dins el pavelló poliesportiu, aquesta ha obert avui dissabte 11 de novembre de les 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, i també obrirà demà diumenge 12 de novembre de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre quan es farà la cloenda amb la participació de la Colla Gegantera de Bellpuig.

Dins el recinte de la fira també hi ha un espai dedicat a la Mostra de Comerços locals, que rep el suport de lassociació de comerciants Foment de Mercats de Bellpuig, un espai dedicat a la promoció turística de la vila i de la Comarca de lUrgell i un altre espai amb una mostra de llibres de la Biblioteca Municipal de Bellpuig.

Durant tot el cap de setmana de la Fira, es pot visitar la cúpula de Gustum i com sempre hi haurà un tast de vins.

Vist lèxit obtingut en edicions anteriors, es manté loferta de menús per dinar i sopar, basats en productes de proximitat i de conserva que ofereixen diversos restaurants de la vila durant els dies de la fira.

Entre els actes de la fira tindrà lloc avui dissabte a les 11 de la nit al Teatre Armengol de Bellpuig, el Concert HORA DE JOGLAR & BANDA, una producció de la Banda Municipal de música de Bellpuig amb el grup de música Hora de Joglar.

Els dos dies de la fira es destina un ampli espai perquè els nens i nenes es puguin distreure amb inflables, jocs infantils i tallers vinculats amb la fira.

Tallers i xerrades de la fira del dissabte 11 de novembre:

Aquesta tarda a 2/4 de 6, ha tingut lloc un Taller de cuina infantil UMMM, PREPAREM I MENGEM LA FRUITA MÉS DIVERTIDA!, a càrrec de ROMI PIJUAN, gerent de Decofruit i experta en muntatges decoratius i escultures de fruita.

A partir de les 6 de la tarda, hi havia un tast gratuït de melmelades als estands que portaven aquest producte.

A les 6 de la tarda, s'oferia la xerrada LA SALUT EMOCIONAL: LES CLAUS DEL SEGON CERVELL I L'ALIMENTACIÓ, a càrrec de XEVI VERDAGUER, graduat en fisioteràpia i especialista en posturologia, osteopatia i acupuntura. Aquesta xerrada ha rebut una gran assistència de públic.

A les 7 de la tarda el cuiner ABILI ALLUÉ, cuiner de Comerç Càtering de Bellpuig ha ofert el taller de cuina: CANELONS DE TARDOR.

Concert Fira-Festa HORA DE JOGLAR & BANDA.

Avui dissabte 11 de novembre a les 11 de la nit al Teatre Armengol de Bellpuig, hi tindrà lloc el CONCERT FIRA-FESTA HORA DE JOGLAR & BANDA, una producció de la Banda Municipal Música de Bellpuig amb el grup de música Hora de Joglar.

La Banda Municipal de Música de Bellpuig, sota la direcció de Víctor Lleixà, presenta per aquesta ocasió aquesta proposta musical amb el grup català Hora de Joglar, una de les bandes amb més present de la música festiva, amb una proposta expansiva amb perfil propi i amb mestissatge que combina sonoritats explosives d'arreu del món.

La música d'Hora de Joglar ens transporta a gran velocitat del centre d'Europa al Carib, passant per la Garrotxa, la comarca d'on són originaris la majoria dels seus membres. Un viatge transoceànic, a base de swing, balkan, reggae, ska i el latin que encén els escenaris on toquen.

Formen Hora de Joglar: Isard Camps, Veu; Aniol Nebot, Violí i veu; Joan Tomàs, Contrabaix; Marco Aparicio, Teclats; Ferriol Virgili, Bateria; Ricard Amaya, Percussió; Eloi Tomàs, Saxo i Michal Lecuyer, Trombó.

Preu entrada: 8 ¬ anticipada (ajuntament de Bellpuig) i 10 ¬ a taquilla.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web