Divendres, 19 De Gener De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

23/10/2017

PRESENTACIÓ DEL CICLE D’ENTREVISTES “SOM DONES DE L’URGELL” AL TEATRE ARMENGOL DE BELLPUIG


Foto

El divendres 20 d’octubre a les 7 de la tarda, el Teatre Armengol de Bellpuig va acollir la presentació del Cicle d’entrevistes “Som dones de l’Urgell”.

Aquest projecte sha dut a terme des de lÀrea de la Dona del Consell Comarcal de lUrgell amb el suport de la Diputació de Lleida i lAjuntament de Bellpuig, i consta dun seguit de 9 entrevistes enregistrades en vídeo a dones emprenedores de la comarca de lUrgell, que aporten les seves vivències personals en diferents àmbits i donen testimoniatge i visibilitat al paper de la dona tant en la vida familiar, com social, empresarial i cultural.

A la presentació, que va anar a càrrec del president del Consell Comarcal de l'Urgell i alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, i de la consellera de l'Àrea de la Dona de lUrgell, Sra. Laura Piera, es van mostrar per primer cop els vídeos enregistrats, que es podran veure properament a la pàgina web i xarxes socials del Consell Comarcal, i per Lleida Televisió, que és qui nha fet la producció i enregistrament.

Després de la visualització de les entrevistes, lacte de presentació va continuar amb un col·loqui a dalt de l'escenari, moderat pel periodista de Lleida Televisió, Òscar Fernández, que va comptar amb la participació de les 9 dones protagonistes dels vídeos.


Cicle dentrevistes Som dones de lUrgell.

El cicle dentrevistes Som dones de lUrgell, té lobjectiu de donar visibilitat a les dones que viuen, treballen i realitzen accions de diferents tipus al territori. Donar testimoniatge de les diverses dones, que treballen, que concilien la vida familiar amb el món laboral. Dones que desenvolupen tasques en un món dhomes i que han hagut de fer-se un lloc. Dones compromeses amb la societat i en el món en què viuen i que volen deixar clar, que la igualtat entre homes i dones pot ser possible si tots dos, posen de la seva part.

Les nou dones a qui sha entrevistat i enregistrat són:

Margaret Creus pediatre dAgramunt; Glòria Farré, periodista dAnglesola; Montse Sellés, infermera jubilada de Bellpuig; Mariela Betancor, restauradora de Rocallaura; Rosa Bisa, enginyera agrícola de Sant Martí de Maldà, Nadil Zahti, de lassociació Annajat de Tàrrega; Rosa Roig, agent rural de Tàrrega; Helena Farràs, doula de Tàrrega i Alba de Lamo, pagesa ecològica del Talladell.

També sha enregistrat un desè vídeo, amb lentrevista al president del Consell Comarcal, Sr. Salvador Bonjoch i a la consellera de lÀrea de la Dona, Sra. Laura Piera.

Servei d'Informació i Atenció a les Dones SIAD.

Des del Consell Comarcal de l Urgell es dóna aquest servei gratuït, adreçat a les dones, que ofereix informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes de la seva  vida: en els àmbits laboral, social, personal i familiar, entre altres, i que incrementa la sensibilització social, la prevenció, latenció i la detecció de la violència masclista.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web