Divendres, 18 De Agost De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

29/05/2017

SOPAR SOLIDARI DE MANS UNIDES A BELLPUIG


Foto

El dissabte 27 de maig a les 9 del vespre va tenir lloc al Punt de trobada Sant Jordi de Bellpuig,

el Sopar Solidari de Mans Unides, que des de la delegació de Solsona sorganitza cada any, per recollir donatius i informar dels projectes que desenvolupa.

Durant l'àpat que era lleuger i hi van assistir una cinquantena de persones, es van donar a conèixer els projectes que la delegació havia assolit lany passat i els que té previst finançar durant aquest any 2017.

Lany 2016, la Delegació de Solsona de Mans Unides va poder finançar, un projecte a Tanzània on es va dur a terme la "construcció d'aules de secundària" amb 188 alumnes com a beneficiaris directes, i un altre projecte a Kènia on es va construir un embassament per a 14.000 m3 daigua" a Maranthawa amb 6.487 persones com a beneficiaris directes.

De manera extraordinària, gràcies a l'aportació i implicació duna família del bisbat de Solsona, es va poder realitzar un projecte d"ampliació de 8 aules" a un Institut de la localitat de Kanzene al Congo,

Per aquest any 2017, Mans Unides de Solsona té previst costejar dos projectes a l'Àfrica: la "rehabilitació d'una escola de primària" a Mahate (Moçambic) amb 770 alumnes com a beneficiaris directes, i un "projecte social per a dones i joves" a Nouakchot (Mauritània) amb 900 dones i 80 joves com a beneficiaris directes.

Enguany Mans Unides promou a nivell estatal la campanya El món no necessita més menjar, necessita més gent compromesa", amb què lluita per aconseguir un món on ningú no passi fam i tothom pugui viure dignament.

Els eixos programàtics de reflexió i treball de lONG per a lany 2017 són: el compromís amb una producció per a consum humà, el compromís amb una producció sostenible, i el compromís amb un aprofitament de la producció, reduint la pèrdua i malbaratament d'aliments.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web