Dissabte, 22 De Juliol De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

12/05/2017

AQUEST CAP DE SETMANA SE CELEBRA EL 4t RAL·LI DE TERRA “VILA DE BELLPUIG”


Foto

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Bellpuig el 4t Ral·li de Terra “Vila de Bellpuig”, amb la participació d’una 40a de pilots inscrits,

entre ells, Josep Basols subcampió dEspanya de ral·lis de terra i guanyador de la prova de Bellpuig lany passat, Albert Orriols, el campió dEspanya del grup N de lany passat Jan Solans que tan sols té 19 anys i es perfila com una gran promesa, Eduard Forest, campió també dEspanya del grup N de fa tres anys que aquest any participarà amb un Citroen DS35 i Jordi Gaig que provarà un mini prototip de ral·lis tot terreny.

La prova aquest any és Campionat de Catalunya de Ral·lis, a diferència de fins ara que era puntuable per la Copa de Catalunya. Aquesta és una novetat important segons Joan Anton Grustan, responsable de lorganització, ja que la prova ha pujat de categoria. A més a més també és una prova puntuable per la Challenge Focuxtreme.

El recorregut constarà de 135 km dels quals, 64 km són cronometrats, distribuïts amb 2 trams i en els que es faran tres passades a  cadascun. El recorregut transcorre dins dels termes municipals de Bellpuig, Preixana, Anglesola i Vilagrassa.
 
La base de la prova estarà situada al pavelló poliesportiu de Bellpuig, on també es farà lassistència i on a partir de les 9 del matí es donarà a conèixer el recorregut a tothom i on els participants passaran les verificacions administratives i tècniques.

Està previst que a la una del migdia surti el primer participant.

Cap a les 19.30 hores està previst el lliurament de trofeus al Parc.

Bellpuig viu amb molta emoció i curiositat aquests esdeveniment, que el consistori espera que un cop més, sigui tot un èxit, segons ha explicat lalcalde.

Aquesta és una prova que organitza WRC Management i segons el seu representant, Joan Anton Grustan cada cop pren més consistència, aquest any augmentant la seva categoria i també el nombre dinscrits.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web