Dissabte, 22 De Juliol De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

02/05/2017

LLUÍS LLACH, PARLA DE "EL TRAM FINAL DEL PROCÉS" A BELLPUIG


Foto

El passat divendres 28 d'abril a les 8 del vespre al Teatre Armengol de Bellpuig, el diputat al Parlament de Catalunya de Junts pel Sí, compositor, cantant i escriptor, Lluís Llach,

va oferir una xerrada-col·loqui on va parlar de "El tram final del procés", davant de centenars de persones que hi van assistir.

Lalcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, va introduir i acompanyar a dalt lescenari a Llach, en aquest acte, que va commoure els espectadors des de bon principi amb la visualització prèviament a la xerrada, dun audiovisual, que amb la música del cantautor, recollia instantànies que mostraven la tasca duta a terme en els darrers 7 anys des d'institucions i voluntaris de la població, per a la consecució del dret a lautodeterminació.

Lluís Llach, va començar la xerrada-col·loqui relatant la seva trajectòria vital, a partir l'any 2007 en què sacomiadava dels escenaris. Més endavant fundava la Fundació Lluís Llach, passant bona part del temps a la República del Senegal i es dedicaria a l'escriptura, amb la publicació de dues novel·les i un llibre. Lany 2015 és cap de llista de Junts pel Sí a la circumscripció de Girona en les eleccions al parlament de Catalunya, i resulta escollit diputat.

Llach, va valorar lestat actual del procés, afirmant "estem on vàrem dir que estaríem, si és que no estem una mica més endavant i tot".

També declarava, "hi haurà moments difícils en què segurament, la vostra presència dient, -això és la voluntat popular, serà imprescindible; i aquests moments segurament sacosten", "nosaltres anem darrere vostre, perquè vosaltres sou els que ho vau començar tot" i "tenim una eina que no havíem tingut mai, la democràcia i llibertat, i amb democràcia i llibertat nosaltres podem guanyar".

La xerrada-col·loqui de Lluís Llach a Bellpuig estava organitzada per lAssemblea Nacional Catalana de Bellpuig, Òmnium Segarra-Urgell i lAjuntament de Bellpuig.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web