Dissabte, 22 De Juliol De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

24/04/2017

DIADA DE SANT JORDI A BELLPUIG


Foto

Diumenge 23 d'abril dia de la Diada de Sant Jordi, a Bellpuig s'havien organitzat diversos actes de celebració, que es concentraven a la plaça Ramon Folch des de les 9 del matí.

En aquest lloc hi havia parades de llibres i de roses, i també una parada de la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul.

A dos quarts duna del migdia, alumnes de linstitut Lo Pla dUrgell de Bellpuig han ballat danses tradicionals i balls de bastons.

A la 1 del migdia, la cobla Lo Castell de Bellpuig ha ofert una ballada de sardanes amb la participació dels alumnes de lescola Valeri Serra i lescola Vedruna.

També al migdia al mateix lloc, shi ha celebrat lacte de lliurament dels "Premis del Concurs Infantil i Juvenil de Prosa i de Pintura" que estaven adreçats a alumnes dels tres centres educatius de Bellpuig.

Altrament, aquesta setmana la regidora de Benestar social, Sra. Cristina Burgueño i altres membres del consistori, han visitat les dues residències de la població, on han obsequiat els avis i àvies amb una rosa i un llibre de la col·lecció Gent de casa.

Els actes de la Diada de Sant Jordi a Bellpuig, els organitzava l'Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul de Bellpuig, lEscola Valeri Serra, lEscola Vedruna i l'Institut Lo Pla d'Urgell.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web