Dimarts, 23 De Maig De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

09/03/2017

ACTE COMMEMORATIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A BELLPUIG


Foto

Avui dimecres 8 de març, a Bellpuig s’ha commemorat el Dia Internacional de les Dones, amb un acte institucional,

organitzat conjuntament per lAssociació de Dones Atenea i lAjuntament de Bellpuig, en què hi han assistit una cinquantena de persones.

Lacte tenia lloc en una sala dels baixos del Castell a 3/4 de 8 de la tarda, i en  aquest, la presidenta de lAssociació de Dones Atenea, Sra. Anna Sisó, acompanyada de membres de la junta de lassociació i de la regidora de la Dona de lAjuntament de Bellpuig, Sra. Cristina Burgueño, han llegit la Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones, feta pública des del Govern de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit hi havia un refrigeri per a tots els assistents.


Pel dia Internacional de les Dones daquest any 2017, el govern Català compartia el tema de treball prioritari convingut per la Comissió Jurídica i Social de les Dones de les Nacions Unides, "Lapoderament econòmic de les dones en un entorn, el mercat de treball, sotmès a constants canvis".

La Generalitat de Catalunya, sadheria a aquesta reflexió amb el desig daportar propostes polítiques que siguin significatives per a la societat catalana i contribueixin a treballar globalment en favor de lequitat de gènere i lapoderament de les dones.

LAjuntament de Bellpuig, dóna suport a lInstitut Català de les Dones (ICD), que és lorganisme del Govern de la Generalitat de Catalunya que dissenya, impulsa, coordina i avalua les polítiques de dones i per a les dones que desenvolupa ladministració Catalana.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web