Dimarts, 23 De Maig De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

27/02/2017

CONCERT DE PROFESSORS DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE BELLPUIG A BENEFICI DEL REBOST SOLIDARI DE CÀRITAS EN EL IV CICLE DE CONCERTS "BELLPUIG RESSONA"


Foto

Avui diumenge 26 de febrer ha tingut lloc a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, el segon concert del IV Cicle de concerts al Teatre Armengol "Bellpuig Ressona".

En aquesta ocasió, el concert loferien els professors de lEscola de Música de Bellpuig a benefici del Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Preixana i Seana.

El repertori del concert incloïa obres de J. Strauss, G. F. Händel, J. Haydn, J. G. Albrechtsberger i W. A. Mozart, interpretades per diferents agrupacions de cambra.

L'entrada al concert d'avui era gratuïta, però es demanava als assistents que  contribuïssin a abastir el Rebost Solidari amb 1 kg de menjar no perible.


Propers concerts del IV Cicle de Concerts al Teatre Armengol "Bellpuig Ressona":

"    12 de març de 2017: Quartet Teixidor.

"    9 dabril de 2017: Cobla Lo Castell de Bellpuig.

"    14 de maig de 2017: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.
Preu de lentrada: 3/¬ (gratuït pels alumnes de lEscola Municipal de Música de Bellpuig).

El IV Cicle de concerts al Teatre Armengol Bellpuig Ressona, lorganitza lEscola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig.


El Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Preixana i Seana.

El Rebost Solidari de Càritas té com a objectiu vetllar per facilitar aliments a qualsevol persona que passi gana i no tingui recursos econòmics per comprar-ne.

Aquest servei, atén mensualment a unes 50 famílies derivades dels serveis socials de lAjuntament de Bellpuig i altres persones que es troben en situació de carència de serveis socials que són derivades per Càritas.

El Rebost sofereix a les poblacions de Bellpuig, Preixana i Seana i sabasteix de les aportacions daliments i productes que li arriben des del Banc dels Aliments a través de lAjuntament, el Consell Comarcal de lUrgell, la parròquia de Bellpuig, destabliments de la zona que col·laboren amb el Gran recapte daliments, dempreses i de persones a títol particular.

Durant lany des de Càritas sorganitzen diferents activitats per a proveir daliments i daltres productes del Rebost Solidari, com en el cas davui col·laborant amb lEscola de Música amb lorganització del concert.

El Rebost Solidari de Càritas Interparroquial de Bellpuig, Preixana i Seana, actua en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments de Lleida i la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Bellpuig.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web